PATRON-2023_A.jpg

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ 2.8M (A)

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ 2.8M (B)

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ SHOPFLAG 4M (A)

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ SHOPFLAG 4M (B)

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ 4.6Μ

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ BEACHFLAG 5M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ BEACHFLAG 5.6M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ 6.6M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 2.8M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

PATRON-2023_B.jpg

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ DROP 3.6M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ DROP 4M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ DROP 4.6M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ DROP 5.6M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ MINI DROP

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ SQUARE 2.2M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ SQUARE 2.7M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ SQUARE 3.3M

ΠΑΤΡΟΝ ΣΗΜΑΙΑΣ SQUARE 4.4M

Η καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης, ραφής και υλικών πανελλαδικά στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Γενικές πληροφορίες: Τα διαφημιστικά ιστία Beach Flag περιλαμβάνουν ενισχυμένο πάσσαλο αλουμινίου, ψηφιακή εκτύπωση (δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην ποσότητα χρωμάτων), τσάντα μεταφοράς για τον πάσσαλο, και βάση που γεμίζει με νερό ή άμμο. Εναλλακτικά μπορείτε να παραγγείλετε βάση για χιόνι ή βάση για χώμα. Είναι η οικονομικότερη λύση για την τοποθέτηση μίας “μεταφερόμενης επιγραφής” με τεράστια απόδοση στο χώρο σας.

Υλικό εκτύπωσης: Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης 1440dpi , τετραχρωμία. Το σημαιόπανο είναι τριπλής πλέξης 115gr/™ ,100% polyester. Οι διπλές ραφές, γίνονται με πολυεστερικές κλωστές υψηλής αντοχής. Τα χρώματα είναι ανεξίτηλα, οικολογικά βάση οδηγιών της ΕΟΚ και οι σημαίες πλένονται στο πλυντήριο στους 40°C. Το προϊόν παραδίδεται έτοιμο για χρήση. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε μια ειδική σειρά μηχανημάτων όπου το ύφασμα επιστρώνεται, εκτυπώνεται και περνάει από ειδικούς φούρνους ατμίσματος.

Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες.

Κατασκευή μακέτας: Μπορείτε να μας στείλετε έτοιμη μακέτα κατεβάζοντας το πατρόν που σας ενδιαφέρει ή να σας την ετοιμάσουμε εμείς άμεσα και να σας αποστείλουμε δείγμα για επιβεβαίωση.

Αποστολή αρχείων: Για αποστολή αρχείων μέχρι και 10MB χρησιμοποιήστε το info@flagexperts.gr Για αποστολή αρχείων μέχρι 25MB χρησιμοποιήστε το flagexperts@yahoo.com, ή διαφορετικά ανεβάστε τα στο We Transfer και στείλτε μας το link. Για την κατασκευή δείγματος: Ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει το λογότυπο του ή το θέμα του είτε σε εικόνα υψηλής ανάλυσης είτε σε γραμμικό / διανυσματικό αρχείο έτσι ώστε το δείγμα που θα του σταλθεί από την εταιρεία μας να μπορεί να τυπωθεί. Προσοχή: Τα χρώματα της οθόνης σας μπορεί να διαφέρουν από αυτά του τελικού αποτελέσματος.

Πληρωμή: Η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή με κούριερ στην πόρτα σας με την παραλαβή της σημαίας είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

  • Standard σετ σημαίας:
  • Επιπλέον διαθέσιμες Βάσεις Σημαιών:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εκλεκτούς συνεργάτες & πελάτες μας, ότι η εταιρεία Flag Experts δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις φθηνές – ακατάλληλες απομιμήσεις των σημαιών πεζοδρομίου / παραλίας που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, στην ελληνική αγορά. Οι σημαίες αυτές, πέραν της εξαρχής ξεθωριασμένης σχεδόν μονόπλευρης εκτύπωσης (λόγο χρήσης ληγμένων ή ακατάλληλων μελανιών), φέρουν κοντάρια επικίνδυνα για τοποθέτηση σε δρόμο, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Τέλος, το χαμηλής ποιότητας ύφασμα το οποίο χρησιμοποιούν, μειώνει δραματικά τη διάρκεια ζωής της σημαίας καθώς φθείρεται σχεδόν αμέσως.
Εμείς εδώ στη Flag Expert, έχουμε πιστοποιημένα, ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, που αποτελούν μέσο διαφήμισης και όχι δυσφήμισης για τους πελάτες μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.

Δείγματα σημαιών: