Καλώς ήρθατε στη Flag Experts

Η σχέση μας με τον πελάτη 100%

Την εταιρία που δημιουργεί νέα πρωτοποριακά, ποιοτικά προϊόντα,στο χώρο της διαφημιστικής προβολής, μικρού κόστους και μεγάλης απόδοσης. Τα προϊόντα μας είναι βασισμένα στο ύφασμα, που είναι η νέα τάση, με σεβασμό στο περιβάλλον. Με τον τελειότερο τεχνολογικό εξοπλισμό και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγής παρέχουμε τις αρτιότερες υπηρεσίες εκτύπωσης και συνδυάζουμε την υψηλή ποιότητα με τους πολύ μικρούς χρόνους παράδοσης.

Το όραμά μας είναι η εταιρεία μας να αποτελεί σημείο αναφοράς για να απολαμβάνουν όλοι μοναδικές τιμές και ποιότητα εκτύπωσης.

Πάθος σημαίνει να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, όχι γιατί πρέπει άλλα γιατί θέλουμε. Γιατί μας «γεμίζει». Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και την εταιρεία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.

Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τη σχέση μας με τον πελάτη. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα.

Τα μηχανήματα μας

Ποιότητα εκτύπωσης 100%

Η εμπειρία στις εκτυπώσεις του εξειδικευμένου προσωπικού μας, είναι η εγγύηση για ένα σίγουρο αποτέλεσμα με άριστη ποιότητα και άμεση παράδοση, στην οποία συμβάλει και η αποθήκη μας, η οποία διατηρεί όλα τα προϊόντα και τα συστήματα στήριξης των σημαιών σε στοκ.

Επίσης, διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα εκτυπώσεων, φιξαρίσματος και θεμρομεταφοράς, που εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα φωτογραφικού αποτελέσματος και αντοχών, πάνω σε πολυεστερικά και βαμβακερά υφάσματα.

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και άμεσης παράδοσης μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες εκτύπωσης σε μεγάλες εξαγωγικές εταιρείες ρούχων.

Χρήση μελανιών: 2400dpi sublimation ink – 2400dpi pigment ink

Ταχύτητα εκτύπωσης: 300m²/hr